Boni Martínez, nou director de Càritas Diocesana de Mallorca

Pren la direcció de l’entitat per donar continuïtat a la tasca social desenvolupada per la Junta Gestora en el darrer any

El Bisbe de Mallorca, Mns. Sebastià Taltavull, ha nomenat avui a Boni Martínez nou director de Càritas Diocesana de Mallorca en un acte celebrat al pati de la Casa de l’Església amb la presència de representants del Bisbat de Mallorca i de Càritas.

El nou responsable de Càritas Diocesana de Mallorca, Boni Martínez, ha agraït el suport i la confiança que s’ha dipositat en la seva persona i ha reconegut que està  il·lusionat en aquest nou projecte. Es sent amb la responsabilitat de donar continuïtat a la feina que es desenvolupa per part dels diferents equips i ha reconegut que el llistó és molt alt,  però espera complir totes les expectatives amb el suport de les persones de Càritas.

Per la seva banda el bisbe Mn. Sebastià Taltavull li ha donat la benvinguda i  li ha desitjat molts encerts en aquesta etapa al capdavant de la direcció de Càritas Mallorca, uns desitjos que també han traslladat els membres de la Junta Gestora. Destacar també  l’agraïment del Bisbe a la Junta Gestora pel treballar desenvolupat en aquest darrer any.

El nou director de Càritas Mallorca té 49 anys i és pare de família nombrosa. Ha desenvolupat la seva carrera professional com a Directiu d’Entitats d’Iniciativa Social, amb 17 anys d’experiència en la direcció i assessorament d’Entitats Socials d’Església.

És Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials i Llicenciat en Estudis Eclesiàstics. Ha participat de la primera promoció d’Emprenedoria Social a l’IESE de Barcelona.

Ha estat voluntari de diverses organitzacions sense ànim de lucre i, amb la seva dona, cooperador internacional al tercer món.

Des del seu compromís laical ha col·laborat amb diverses parròquies i delegacions de la Diòcesi de Mallorca i Barcelona.