Esther Romero, nova directora de Càritas Diocesana de Mallorca

Mn. Josep Antoni Guardiola també ha estat nomenat nou delegat episcopal a l’entitat social.

Mns.Bisbe Sebastià Taltavull ha nomenat Directora de Càritas Diocesana de Mallorca a Esther Romero Lainez i Delegat Episcopal per a Càritas a Mn. Josep Antoni Guardiola Crespí.

Esther Romero és llicenciada en Pedagogia per la Universitat de les Illes Balears. Ha estat directora autonòmica de l’àrea de voluntariat a Creu Roja Balears. Durant nou anys ha estat missionera a Perú realitzant tasques d’evangelització i dedicació els col·lectius més vulnerables. Durant aquesta etapa a Perú també va estar al departament de gestió de Càritas Diocesana de Callao.

Mn. Josep Antoni Guardiola Crespí és l’actual rector de Portals, Palmanova, Magaluf, SonFerrer i El Toro. Ha exercit el seu ministeri sacerdotal a Artà i Andratx, així com a la Pastoral Juvenil diocesana. Cal destacar que va cursar estudis d’espiritualitat a Roma.