Càritas Mallorca davant el repte de la pandèmia

Compartim l’article de la revista “Comunicació “del Centre d’Estudis Teològics de Mallorca

Amb el títol  “Càritas Mallorca davant el repte de la pandèmia de la Covid-19” la Revista “Comunicació” del Centre d’Estudis Teològics de Mallorca, pública un article on fa repàs  de la feina desenvolupada per Càritas durant la pandèmia i la realitat social que es va  trobar a Mallorca. Una realitat social on de cop i volta famílies i persones ja no tenien feina, ni ingressos per a cobrir les seves necessitats més importants i compartim vida de 24 hores amb més persones en pisos no adequats.  

La pandèmia va condicionar la forma de treballar per part de Càritas Mallorca que va deixar d’atendre de forma presencial a les parròquies, es varen paralitzar  les accions formatives , els tallers prelaborals,  els espais de trobada, les botigues… L’atenció va passar a ser telemàtica, es va reforçar el servei d’acollida i informació amb l’increment de les demandes , i els espais com els centres de distribució d’aliments  o el menjador social varen tenir que reestructurar el seu servei per evitar la concentració de persones .

L’esforç i la dedicació va ser immens  amb l’objectiu de donar resposta a la realitat que es va trobar Càritas Mallorca durant els primers mesos de pandèmia .

Aquí teniu l’article que fa repàs a aquesta feina intensa

Artícle Comunicació