Campanya Institucional

La Campanya institucional de Càritas es presenta per a aquest curs amb el lema “#Siguem més poble”, un compromís que conforma la persona en tota la seva integritat, un compromís social i caritatiu arrelat a l’Evangeli, en el ser com els altres i per als altres.

Convertir-se en motor de canvi de la societat, centrar la pròpia vida en l’ésser amb els altres i per als altres, és una proposta de vida per a ser feliç.

Comprometre és una manera de ser i estar en el món que ens convida a traspassar totes les nostres fronteres i és la proposta que ens arriba de la campanya “#Siguem més poble”.

MATERIAL DESCARREGABLE

Fundamentación Campaña


Fonamentació Campanya Institucional
Orientació i línies principals per als tres anys de campanya.

VEUREcridats-adults

Quadern Adults

Material de sensibilització per a reflexionar sobre la nostra relació amb el treball i el model de convivència, amb el fi de generar debat i proposar alternatives per construir una societat més justa i fraterna.

VEURE


cridats-joves

Quadern Joves

Material de sensibilització dirigit a adolescents i joves, amb dinàmiques basades en els temes d’aquest curs, amb el fi de suscitar en ells debat i esperit crític davant la realitat de la nostra societat actual, i provocar en ells respostes i compromissos.

VEURE


cridats-infants

Quadern Infants

Material de sensibilització dirigit a nines i nins, amb dinàmiques que permetran a l’educador presentar de forma entretinguda els valors d’aquesta campanya amb l’objectiu de despertar la seva sensibilitat e interessar-los per la realitat del món que els envolta.

VEURE